BEDRIJFSPANDEN, KANTOORRUIMTE, LOGISTIEKE RUIMTE IN NIJMEGEN? 

Hét adres voor bedrijfspanden en kantoorruimte in de regio Nijmegen e.o.

Zoekt u bedrijfspanden en kantoorruimte in Nijmegen e.o.? Bij voorkeur bij een internationale vastgoed ontwikkelaar en -investeerder die flexibel en praktisch te werk gaat, die meedenkt met zijn klanten en die er op is ingesteld om verbindingen te leggen en mee te groeien met de markt? Dan bent u bij R’Estate aan het juiste adres! Bij de ontwikkeling van bedrijfspanden gaan wij uit van de vraag ‘Wat is de toegevoegde waarde?’. De toegevoegde waarde voor de gebruiker, voor de opdrachtgever en voor de omgeving. Onze bedrijfspanden zijn daarom veel meer dan een paar muren en een dak: het zijn optimale, waardevolle werkomgevingen.

Bedrijfspanden en kantoorruimte op toplocaties

De bedrijfspanden en kantoorruimtes van R’Estate liggen voornamelijk op de bedrijfsterreinen Kerkenbos, Brabantsepoort en Bijsterhuizen in Nijmegen. Toplocaties direct gelegen aan een aantal grote verbindingswegen. In enkele minuten zit u op de A50 richting Arnhem of 's-Hertogenbosch of op de A73 richting Duitsland, Venlo, Maastricht en verder.

Aantrekkelijke logistieke ruimte

Veel (internationale) bedrijven, kennisorganisaties en logistieke bedrijven zijn gehuisvest rondom het dynamische Knooppunt Arnhem – Nijmegen (KAN). De ligging nabij het Ruhrgebied, Schiphol, luchthaven Düsseldorf en Airport Weeze maakt vestiging voor organisaties die internationaal werken interessant. Onze kantoorpanden en bedrijfspanden bekijken? Waar wacht u nog op!

contact kantoor nijmegen

REFERENTIES HUURDERS

Afgelopen jaar zochten wij een groter kantoor in Nijmegen, passend bij onze groei en ambities. Daarbij hoorde een pand met moderne faciliteiten en flexibele mogelijkheden. Het nieuwbouwproject op Kerkenbos 1075 van R’Estate bood de oplossing. Inmiddels zitten we er met veel plezier en er is voldoende ruimte om de ambities van het bedrijf waar te maken. Enkele voordelen van deze locatie: E ...

Lees meer > Q Accountants Nijmegen