Bedrijfsruimte Nijmegen en omgeving

Bedrijfsruimte huren? Nijmegen biedt veel mogelijkheden

Nijmegen heeft veel te bieden als u op zoek bent naar een bedrijfsruimte. Er zijn verschillende bedrijventerreinen met bedrijfspanden en bedrijfsruimtes, maar ook net buiten Nijmegen bieden gemeenten als Kranenburg (net over de grens met Duitsland, vlakbij Kleve) en Wijchen meer dan genoeg mogelijkheden. R’Estate bezit ruim 600 kantoor-/bedrijfsunits verdeeld over Nijmegen, Wijchen en Beuningen. Of u nu een bedrijfsruimte van 50 m² of 5000 m² zoekt, R’Estate heeft altijd een bedrijfsruimte die bij uw onderneming past.

Bedrijfsruimte omgeving Nijmegen

Nijmegen is een bruisende stad met een eveneens bruisend bedrijfsleven. Gemeenten als Wijchen, Beuningen, Kleve en Kranenburg profiteren hiervan en zijn daarom geliefd bij organisaties die zoeken naar een bedrijfsruimte in de buurt van Nijmegen. Denk bijvoorbeeld aan een snelle internetverbinding, gratis parkeermogelijkheden en een bedrijfsruimte op een toplocatie.

Op slechts een steenworp afstand van het Nijmeegse bedrijventerrein Kerkenbos ligt in Wijchen het bedrijventerrein Bijsterhuizen. Net zoals Kerkenbos biedt Bijsterhuizen veel mogelijkheden voor uw onderneming: een turn-key bedrijfsruimte op een toplocatie met verbindingswegen als de A50 en de A73, moderne faciliteiten en gratis parkeermogelijkheden.

Meer informatie over een bedrijfsruimte in de omgeving van Nijmegen?

Wilt u meer informatie over een bedrijfsruimte in Nijmegen of omgeving? Bekijk dan het actuele huuraanbod van R’Estate. Heeft u een ruimte gevonden die uw interesse wekt, neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. Gaat u voor het eerst een bedrijfsruimte huren? Lees dan ook eens onze praktische tips over het huren van een bedrijfsruimte.

 

 

contact kantoor nijmegen

REFERENTIES HUURDERS

Afgelopen jaar zochten wij een groter kantoor in Nijmegen, passend bij onze groei en ambities. Daarbij hoorde een pand met moderne faciliteiten en flexibele mogelijkheden. Het nieuwbouwproject op Kerkenbos 1075 van R’Estate bood de oplossing. Inmiddels zitten we er met veel plezier en er is voldoende ruimte om de ambities van het bedrijf waar te maken. Enkele voordelen van deze locatie: E ...

Lees meer > Q Accountants Nijmegen