De groeiende ondernemer

R’Estate helpt de groeiende ondernemer

Uw onderneming groeit. Een reis die begon met één spannende stap leidde naar een gerenommeerde en winstgevende onderneming. Als groeiende ondernemer staat u nu voor een keus: bewandelt u nog even dezelfde weg of gaat u uitbreiden? Om een duurzame groei te blijven realiseren, zult u waarschijnlijk uitbreiding overwegen, maar waar moet u rekening mee houden als uw organisatie groeit? Met andere woorden: is uw organisatie er klaar voor?

Een passende bedrijfsruimte of kantoorruimte, nu en in de toekomst

Als zzp’er denkt u misschien als eerste aan uw ondernemersvorm; is het bijvoorbeeld verstandig om over te stappen naar een B.V? Of wellicht denkt u aan zaken als een groeiende administratie, het aannemen van (meer) personeel of het huren van een grotere bedrijfsruimte of kantoorruimte. Dit zijn allemaal ingrijpende beslissingen die u als groeiende ondernemer moet nemen.

Gaat u een (grotere) bedrijfsruimte of kantoorruimte huren, dan kan R’Estate alvast één zorg voor u wegnemen. Of het nu gaat om uw eerste kantoorruimte of om een kantoor- of bedrijfsruimte met meer vloeroppervlak, R’Estate biedt verschillende mogelijkheden. 

Ook voor organisaties die op zoek zijn naar een (grotere) bedrijfsruimte bieden de bedrijventerreinen in Nijmegen (Kerkenbos), Wijchen (Bijsterhuizen) en de locaties nabij Nijmegen zoals Beuningen veel mogelijkheden. Ook als u tussentijds op zoek bent naar een grotere bedrijfsruimte of kantoorruimte denkt R’Estate met u mee. Op deze manier kunnen wij de groeiende ondernemer nu én in de toekomst altijd een passende bedrijfsruimte of kantoorruimte bieden.

Meer informatie over een passende bedrijfsruimte of kantoorruimte?

Wilt u meer informatie over een passende bedrijfsruimte of kantoorruimte? R’Estate gaat graag het gesprek met u aan. Samen bespreken we uw wensen en uw ambities om zo een bedrijfsruimte of kantoorruimte te vinden die niet alleen nu bij u past, maar ook bij de toekomst van uw onderneming. Neem eens contact met ons op, het is geheel vrijblijvend.

contact kantoor nijmegen

REFERENTIES HUURDERS

Electronic BV is al vanaf 1971 actief en werkzaam door het hele land. In 2015 was er behoefte aan een vernieuwende omgeving, mede door onze groeiende airconditioning afdeling. Toen Electronic in 2015 op zoek was naar een eigen kantoorruimte in combinatie met een magazijn kwamen we in contact met R’Estate. Na enkele prettige gesprekken met R'estate konden we al snel verhuizen naar Kerkenbos 10-101 ...

Lees meer > Electronic BV Nijmegen