De verhuizende ondernemer

U gaat verhuizen, zullen wij u daarbij helpen?

Dit is een vraag die u misschien niet verwacht van een vastgoedontwikkelaar. Toch kan R’Estate u ook op dit gebied uitstekend van dienst zijn; één van de vele redenen waarom wij meer zijn dan ‘alleen’ een vastgoedontwikkelaar.

R’Estate: meer dan een vastgoedontwikkelaar

De verhuizing naar een nieuwe kantoorruimte of bedrijfsruimte vergt veel van uw organisatorisch vermogen: uw klanten moeten op de hoogte zijn van uw verhuizing, bedrijfsprocessen mogen niet stagneren; het liefst heeft u de verhuizing binnen één dag geregeld. Bij R’Estate begrijpen we dit erg goed; wij zijn er immers dagelijks mee bezig. Daarom is R’Estate meer dan alleen een vastgoedontwikkelaar. Wij weten wat er speelt tijdens de verhuizing naar uw nieuwe kantoorruimte of bedrijfsruimte. Daarom ondersteunen wij u ook tijdens het gehele verhuisproces van A tot Z.

Of u nu verhuist naar een grotere bedrijfsruimte op het bedrijventerrein in Wijchen of Beuningen of een gerenoveerde kantoorruimte betrekt in een bedrijfsverzamelgebouw in Nijmegen: R’Estate denkt ook met u mee over uw kantoorinrichting. Het kan zelfs zo zijn dat u hierover helemaal niet wil nadenken en uzelf op dit gebied wil laten ontzorgen. Ook dan staat R’Estate voor u klaar.

Maar daar houdt onze service niet op

Wij vinden het belangrijk dat uw kantoorruimte of bedrijfsruimte een plek is waar u prettig en veilig kunt werken. Nu, maar natuurlijk ook in de toekomst. Daarom biedt R’Estate u meer dan alleen een professionele turn-key kantoorruimte of bedrijfsruimte. Wij denken graag met u mee, omdat u waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd heeft tijdens een verhuizing. Bent u benieuwd naar wat R’Estate nog meer voor u kan betekenen? Vraag er eens naar, wij vertellen u er graag meer over.

contact kantoor nijmegen

REFERENTIES HUURDERS

Sinds 2005 is Emixion “.creating impact online” actief op het gebied van doeltreffende online marketing en internetdiensten. Sinds die tijd is Emixion uitgegroeid tot een organisatie van 10 vaste maar flexibel inzetbare medewerkers en 10 freelancers. Bij groeien hoort ook grotere kantoorruimte, toen Emixion in 2010 op zoek was naar een eigen kantoorruimte kwamen we in contact met R’Estate. Al pra ...

Lees meer > Emixion Nijmegen