Kantoorruimte Nijmegen en omgeving

Kantoorruimte huren in de omgeving van Nijmegen?

U bent op zoek naar een kantoorruimte in de omgeving van Nijmegen. We geven u groot gelijk, want deze regio heeft ondernemers veel te bieden. Arnhem, Elst, Beuningen: allemaal zijn ze voorzien van bedrijventerreinen met luxe bedrijfsverzamelgebouwen en kantoorpanden. Maar voordat u uw keuze maakt, willen we u het Nijmeegse bedrijventerrein Kerkenbos onder de aandacht brengen. Wij weten namelijk zeker dat u hier, aan de rand van Nijmegen, een moderne kantoorruimte vindt die perfect bij u en uw onderneming past.

Waarom een kantoorruimte huren op het bedrijventerrein Nijmegen Kerkenbos?

Aan de rand van Nijmegen, op een steenworp afstand van Wijchen en het bedrijventerrein Bijsterhuizen, ligt Kerkenbos. Dit terrein is centraal gelegen, te midden van verbindingswegen zoals de A50 en de A73, waardoor u goed bereikbaar bent voor al uw klanten. Tevens ligt het vlak bij het grootste overdekte winkelcentrum van Nijmegen: winkelcentrum Dukenburg, dat is voorzien van een bus- en treinstation, waardoor uw onderneming ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is.

Daarnaast kunnen we u vertellen dat de huurprijzen van een kantoorruimte op bedrijventerrein Kerkenbos erg aantrekkelijk zijn. Zelfs voor startende ondernemers en zzp’ers hebben wij een professionele kantoorruimte met een razendsnelle glasvezel- of kabelverbinding, gratis parkeergelegenheden, tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Wilt u meer informatie over een turn-key kantoorruimte op het bedrijventerrein Kerkenbos?

R’Estate is een ervaren en betrokken vastgoedontwikkelaar met zo’n 600 kantoor-/bedrijfsunits in Nijmegen, Wijchen, Beuningen. U bent standaard verzekerd van een turn-key kantoorruimte op een toplocatie met gratis parkeergelegenheid en moderne faciliteiten. R’Estate denkt met u mee, zelfs over zaken als de verhuizing van uw inboedel of de aanschaf van een nieuw interieur: alles is bespreekbaar.

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze kantoorruimtes op het moderne en bedrijvige bedrijventerrein Nijmegen Kerkenbos? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met R’Estate.

contact kantoor nijmegen

REFERENTIES HUURDERS

Sinds 2005 is Emixion “.creating impact online” actief op het gebied van doeltreffende online marketing en internetdiensten. Sinds die tijd is Emixion uitgegroeid tot een organisatie van 10 vaste maar flexibel inzetbare medewerkers en 10 freelancers. Bij groeien hoort ook grotere kantoorruimte, toen Emixion in 2010 op zoek was naar een eigen kantoorruimte kwamen we in contact met R’Estate. Al pra ...

Lees meer > Emixion Nijmegen