Emixion Nijmegen

Sinds 2005 is Emixion “.creating impact online” actief op het gebied van doeltreffende online marketing en internetdiensten. Sinds die tijd is Emixion uitgegroeid tot een organisatie van 10 vaste maar flexibel inzetbare medewerkers en 10 freelancers.

Bij groeien hoort ook grotere kantoorruimte, toen Emixion in 2010 op zoek was naar een eigen kantoorruimte kwamen we in contact met R’Estate. Al pratende hadden we al snel in de gaten dat we op een flexibele manier ons eerste kantoorpand in Nijmegen konden huren, wat natuurlijk goed past bij deze fase. Toen de verhuisdatum dichterbij kwam kregen we iemand van R'estate aan de telefoon. Vraag wat is de exacte verhuisdatum naar jullie kantoorruimte? Er was namelijk vervoer voor het meubilair en mankracht georganiseerd. Op de uiteindelijke verhuisdag liep het gesmeerd en hadden we alles in een halve dag ingericht en konden weer verder met het blij maken van onze opdrachtgevers.

In 2012 was er behoefte aan meer vierkante meters, na enkele prettige gesprekken was het duidelijk we konden naar de nieuwbouw op het Kerkenbos 1053N. Ook hier kregen we alle medewerking van R’Estate, van inrichten tot aan het moment van verhuizen. De bereidheid om mee te denken, service te verlenen en afspraak is afspraak zijn meer dan voldoende redenen om R’Estate van harte aan te bevelen!

contact kantoor nijmegen